0 izdelkov - 0 € Blagajna

MASAŽER ZA MOŠKE – popoln odlitek prave ‘muce’!


Uresničujemo sanje vsakega moškega! Od sedaj boste lahko seksali kadarkoli in kjerkoli, pa še po super ugodni ceni. Cene naših masažerjev oz. umetnih muc smo namreč dobesedno zravnali z zemljo! Seksati še nikoli ni bilo tako enostavno. NAPRODAJ TUDI NA VSEH SERVISIH PETROL!

Kaj je masažer za moške? Kako deluje?
Masažer je realistična silikonska vagina izdelana s pomočjo revolucionarnega materiala in tehnike izdelovanja izdelka, imenovanega ‘Cyber Skin’, ki zagotavlja izjemno realistične občutke. Ob tem materialu boste občutili povsem naravno, mehko in prijetno ‘muco’. Najpomembnejši del vaše nove igračke je njena notranjost oz. tekstura, ki je povsem podobna notranjosti vagine. Tekstura se začne z ultra tesno odprtinico, ki se relativno hitro razširi v rahlo širši kanalček. Nadaljuje se v daljši kanal z štirimi različno širokimi odprtinami, ki vam nudijo senzacionalno realističen občutek. Za piko na i je tekstura po celotni dolžini obdana s spiralo in serijo izboklin, ki podarjajo neverjetno zadovoljive občutke. Enostavno povedano, to morate sprobati!

Navodila za uporabo in nekaj nasvetov?
Izdelek je dezinficiran in tovarniško zapakiran, tako da je primeren za takojšnjo uporabo. Zaradi boljšega občutka pa ga večina strank pred uporabo spere z mlačno vodo, tudi zato, da se material segreje na temperaturo prave vagine. Masažer se vedno uporablja z lubrikanti na vodni osnovi, ki so tudi priloženi zraven. Ko vam jih zmanjka jih lahko kupite na naši spletni strani ali pa na vseh servisih Petrol. Potem ko na penis ali v ‘muco’ nanesete dovolj lubrikanta počasi penetrirajte. Čutili boste, kako se notranjost ‘muce’ odpira z vsakim centimetrom, ko boste napredovali. Občutek je enak kot bi seksali z nedolžno punco in tako bo vsakič, ko boste uporabljali vašo umetno ‘muco’. Masažer je več kot primeren tudi za uporabo v dvoje npr. v dnevih, ko ima vaša draga menstruacijo. Takrat vam lahko z umetno ‘muco’ pričara fantastične užitke, še posebej, če jo boste prepričali, da vam ob masaži penisa še oralno draži vaša moda. Zato puncam ali ženam ne bo treba skrbeti, da bi jih njihov najdražji v ’tistih’ dneh varal z drugo, saj umetna muca poteši še tako prenapetega potrebneža. Redna uporaba masažerja lahko tudi bistveno izboljša probleme v zvezi s prezgodnjo ejakulacijo in s tem povezano samozavestjo, ki je ključna za dobro predstavo v postelji.

Iz kakšnega materiala je? Kako se čisti?
Umetna ‘muca’ je izdelana iz visokokakovostnega medicinskega silikona, ki ob ustrezni uporabi in vzdrževanju za vedno ostane enak. Nudi izreden realizem, je mehak in prožen ter 100% varen. Izdelek ni naporen za vzdrževanje. Po uporabi ga samo sperete z toplo vodo in obrišete notranjost z gladko krpo ter ga postavite na mesto, da se posuši. Za ohranjanje materiala priporočamo, da ga po uporabi potresete z baby pudrom, saj bo tako vaša ‘muca’ vedno enako žametna, mehka in upogljiva.