0 izdelkov - 0 € Blagajna

OysterMax – 100% ekstrakt oceanskih ostrig

Fit swimmer training in the pool

OysterMax je najmočnejši ekstrakt školjk ostrig v obliki kapsul na svetu. Vsaka plastenka vsebuje koncentrirani izvleček 4 ali 6 kg mesa ostrig (odvisno od pakiranja). Poleg tega vsebuje še:
- 59 sledi različnih elementov
- 12 vitaminov
- 19 aminokislin vključno s taurinom
- Esencialni maščobni kislini ribjega olja EPA in DHA 

 

- Izboljšuje kognitivne sposobnosti in vid
- Spodbuja pravilno delovanje imunskega sistema
- Uravnava kislo-bazično ravnovesje
- Pomaga pri bolečih sklepih in mišicah
- Prispeva k zdravju kože, nohtov in lasišča
Ugodno vpliva na raven spolnih hormonov in prostato
- Pomaga pri oploditvi, zanositvi in razvoju zarodka
- Ugodno vpliva na srčno žilni sistem

Je vrhunski produkt priznanega morsko biološkega centra na irskem z dolgoletno tradicijo na področju celovitih naravnih  prehranskih dopolnil iz čistih voda atlantskega oceana. OysterMax je nepredelano, nesintetizirano in ne izolirano prehransko dopolnilo.

Prehranska dopolnila, pri katerih laboratorijsko izolirajo oz. osamijo posamezni element (cink, železo, jod ipd.), človeško telo le s težavo vsrka, če sploh. Na ta način nam bolj škodijo kot koristijo. OysterMax vsebuje vse  naravne mikroelemente in encime, ki pomagajo pri popolni absorpciji koristnih učinkovin ostrig.

GLAVNE KORISTI OYSTERMAX KAPSUL
Klinične raziskave opravljene na prostovoljcih kažejo, da bioaktivne snovi v OysterMax neposredno in zelo hitro povečujejo količino antioksidantov v krvnem serumu. V 8 dneh po začetku uživanja OysterMax se je raven prostih radikalov zmanjšala kar za 90%. Poleg večjega števila antioksidantov je bilo ugotovljeno, da OysterMax spodbuja naravno telesno tvorjenje glutationa, ki je najmočnejši telesni antioksidant in varuje celice pred oksidativnim stresom. Zaradi oksidativnega stresa celice ne proizvajajo dovolj energije, s tem pa je upočasnjeno delovanje vseh telesnih organov. Posledice oksidativnega stresa so med drugim: utrujenost, manjša imunska odpornost, napačno deljenje celic, odmiranje celic – staranje in zmanjšana spolna moč.