0 izdelkov - 0 € Blagajna

Skrbite za vaše zdravje in ne za bolezen.

skrb-za-zdravje

Če berete objave na naši spletni strani, pomeni, da vas zdravje zanima, in interes je najpomembnejši korak k pozitivnim spremembam. Izzivamo vas, da na svoji poti k spremembam najprej razmislite o razliki med zdravjem in zdravljenjem ter med skrbjo za zdravje in skrbjo za bolezen.

Za vaše zdravje ste ključni vi, za zdravljenje pa oni in ali je možno, da njih bolj skrbi vaše zdravje kot vaša bolezen? Je možno. Ampak najprej kdo so oni, ki naj bi skrbeli za vaše zdravljenje? Oni so: vaš osebni zdravnik, zdravnik specialist, država, lekarna, uprava farmacevtskega podjetja, lastniki farmacevtskega podjetja in v končni fazi tudi borzni vlagatelji, ki kupujejo delnice farmacevtskega podjetja. Resnično razen mogoče za osebnega zdravnika in zdravnika specialista ste vsem ostalim več vredni bolni kot pa zdravi. Žal ampak državi ni v interesu imeti zdravih starih prebivalcev, pomislite samo koliko pokojnin to potegne za sabo, lekarna tudi ne bi imela česa prodajati in upravo farmacevtskega podjetja bodo lastniki takoj zamenjali, če prihodki ne bodo rastli z leta v leto, lastniki farmacevtskega podjetja pa bodo storili vse, samo da se to ne bi zgodilo.

In sedaj dobra novica. Skrbeti za trajno zdravje in dolgo življenje ni težko niti ni drago. Le spremeniti je treba lastna prepričanja in navade, to pa včasih zna biti težko. Vendar prvi korak ste že storili, ne odnehajte zdaj. Na vaše začudenje boste ugotovili, da je zdrav način prehranjevanja  celo cenejši od klasične instant trgovinske hrane, samo upoštevati boste morali nekaj navodil. Skupaj z ustreznejšim prehranjevanjem se bo v vas prebudila želja po znanju in dodatnih informacijah o koristnosti in škodljivosti nekaterih živil, razvad, načinov uživanja hranja itd. Novo pridobljena znanja sprožajo nove miselne procese in povezovanje informacij, kar zelo ugodno vpliva oz. celo stimulira možganske celice. 5 ključnih pravil zdravega prehranjevanja!