0 izdelkov - 0 € Blagajna

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE WWW.NATURAPASSION.COM.

 

 

1. Registracija

 

Za uspešen nakup registracija ni obvezna. Pri večkratnem naročanju vam registracija olajša in pospeši nakup. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil!

 

2. Naročilo

 

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete.

V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (MVM natura d.o.o.) nepreklicno sklenjena.

Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 15 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 15 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 16. uro.

 

3. Plačevanje

 

Plačilne opcije so naslednje:

* Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.

* Po predračunu; Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željen naslov.

 

4. Dostava

 

Stroški pošiljanja znašajo 3 EUR.

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure ali po dogovoru. Predhodno pokličite 051 770 990 ali 051 894 544 in se dogovorite za točno uro prevzema.

V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 15 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 15 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

 

5. Cene

 

Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV.

Cene veljajo na dan nakupa in velja do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cene! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

 

7. Vračilo in zamenjava blaga

 

Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec.

Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail info@naturapassion.com, blago pa vrniti v 30. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

 

8. Reklamacije in garancija

 

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 051 770 990 ali 051 894 544, preko emaila info@naturapassion.com, pošiljke pa vrnite na naslov upravljalce trgovine, ki je naveden na dnu strani.

Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema, garancije ni, v kolikor ta ni posebej nevedena.

 

9. Splošno

Upravljalec spletne strani MVM natura d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke, skrbno varoval in jih ne bo posredoval tretjim osebam oziroma jih uporabljal v druge namene. Pridobljeni osebni podatki se uporabljajo izključno za izvajanje dostave in, po želji, obveščanje o novostih v naši eTrgovini. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov. Z uporabo spletne trgovine www.naturapassion.com se strinjate s temi splošnimi pravili in pogoji poslovanja spletne trgovine podjetja MVM natura d.o.o. Spletna stran vsebuje tudi erotične vsebine namenjene starejšim od 18 let. V kolikor vas te vsebine na kakršenkoli način motijo vam odsvetujemo obisk naše spletne trgovine. Slike so lahko tudi simbolične, last drugih avtorjev kot npr. lovehoney.co.uk in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za posamezen nakup veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

MVM natura d.o.o.

Letališka cesta 27

1000 Ljubljana

info@naturapassion.com