0 izdelkov - 0 € Blagajna

STA ŽE KDAJ Z VIBRO SEKS OBROČKOM?

Foto_Obrocek

Če še ne uporabljate seks obročka, potem ste, pardon, malo za časom. Občutki, ki jih boste od sedaj občutili pri seksu so najmanj krat 3 v primerjavi s seksom brez obročka. Seks obroček je tudi fantastičen za predigro, ki jo ženske tako obožujemo, moški pa žal precej manj. Enostavno si ga nataknete na prst, vklopite vibro in nežno masirate klitoris in sramne ustnice. Punca vam bo hitro pokazala, kaj ji paše in česa si želi.

obrocek_lub_2

Kako učinkuje? Kakšni so občutki?
Potem, ko nataknete obroček na penis boste opazili, da vam žile na penisu nabreknejo, glavica penisa se poveča in penis postane veliko bolj občutljiv na dotike. Zabava se lahko začne..
Vsak dražljaj boste občutili precej močneje kot sicer, oralni in klasični seks bosta dobila povsem nove dimenzije občutkov. Uživali pa ne boste samo vi, povečano velikost/obseg penisa in glavice
bo občutila tudi partnerka. Kakšne občutke vama bo nudil analni seks pa prepuščamo vam.. Seveda pa morate biti pri analnem seksu z nataknjenim obročkom malo bolj potrpežljivi in prizanesljivi s partnerko. Brez kvalitetnega lubrikanta ne bo šlo, pobrskajte malo med našimi lubrikanti.

Kako se uporablja? Kako do še bolj fantastičnih užitkov?
Glede na odzive naših zadovoljnih strank izpostavljamo tri največkrat uporabljene tehnike:
– SOFT. Seks obroček nataknete na koren penisa.
– HARD. Seks obroček nataknete na koren penisa tako, da zajamete tudi mošnjo.
– EXTREME. Seks obroček nataknete na koren penisa tako, da DVAKRAT zajamete tudi mošnjo. Pri tem načinu uporabe morate biti zelo nežni, priporočamo ga samo naprednejšim uporabnikom. Ob pravilni namestitvi so občutki resnično neponovljivi. Ta način lahko prakticirate samo 2-3 minute. V primeru nelagodja morate seveda takoj sneti obroček.

Še nekaj praktičnih nasvetov.
- Uporabljajte lubrikante, tudi penetracija bo z uporabo lubrikantov bolj prijetna. Erekcijski obroček navlažite z lubrikantom, saj ga boste tako lažje nataknili in tudi sneli – pa še seks bo bolj prijeten!
- Kadar uporabljate kondom in erekcijski obroček, najprej nataknite kondom in nato erekcijski obroček čez kondom. Nikar ne poskušajte nositi kondoma čez erekcijski obroček!
- Za intenzivnejše občutenje vibracij poskusite položaj z dominantno vlogo ženske. To ji bo omogočilo, da s težo telesa kontrolira kako močan naj bo pritisk vibratorja na njeno telo.
- Če moški ugotovi, da mu obroček otežkoča ejakulacijo, naj ga pred orgazmom sname.
- Če obroček postane pretesen, ga takoj snemite. Nikoli ne nosite obročka več kot pol ure naenkrat!
- V redkih primerih, ko se obroček težko sname, z ledom ali s hladno vodo ohladite penis, da erekcija upade in snemite obroček.
- Ko snemate obroček, to storite počasi in z občutkom. Prepričajte se, da z obročkom niste zapeli sramnih dlačic.

obrocek_2

Erekcijski obroček s priloženim lubrikantom

Kaj je v škatlici?
V škatlici je 1 obroček za večkratno uporabo, narejen iz kvalitetnega trpežnega silikona, ki je ob pravilni uporabi praktično neuničljiv. Priložen je vibro motorček, ki deluje neprekinjeno cca. 45 minut. Vibro motorček lahko kupite v naši spletni trgovini oz. vam ga podarimo – spremljajte našo ponudbo. To pa še ni vse, saj vam podarjamo tudi vrhunski nevtralni žepni lubrikant Passante!

 

 

 

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje vas vabimo, da nam pošljete mail na: info@naturapassion.com ali pokličete naš klicni center na: 051 894 544.